п`ятниця , 27 вересня 2024

Співпраця із соціальними партнерами

Норвезька рада у справах біженців (NRC) в Україні – це міжнародна гуманітарна громадська організація, яка надає допомогу та захищає права біженців, внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та людей, що постраждали внаслідок війни в Україні. Ця організація впроваджує у життя різноманітні проєкти, продовжує реалізовувати програми в таких напрямках: інформування, консультування та правова допомога.
З 16 вересня 2024 року NRC і Тернопільське вище професійне училище № 4 імені Михайла Паращука в рамках благодійного проєкту допомоги внутрішньо переміщеним особам організували курси для слухачів з підготовки водіїв автотранспортних засобів категорії «В» на базі закладу освіти.
Слухачів курсів привітали представники NRC та директор училища Іван Грищук. Світлана Маковецька ознайомила присутніх із програмами та новими проєктами, які створені для допомоги ВПО. А директор училища зазначив, що знання правил дорожнього руху – це основа будь-якого курсу для підготовки водіїв. Використання інтерактивних методів навчання, вивчення правил через
відеоуроки, симуляції дорожніх ситуацій та віртуальні тести роблять процес пізнання більш цікавим і зрозумілим.
У сучасному світі підхід до підготовки водіїв стає все більш інноваційним, поєднуючи класичні методи навчання з новітніми технологіями. Це дозволяє не тільки підготувати кваліфікованих водіїв, але й зробити процес навчання захопливим і ефективним.

02

03

Нагору