вівторок , 19 березня 2024

Новини

Першість училища з волейболу

01

З 04 по 15 березня спортивна зала ТВПУ № 4 ім. М.Паращука стала ареною змагань із волейболу. Команди навчальних груп згідно жеребкування були розподілені на три групи. Цікава та напружена боротьба визначила лідерів:  І група – 24-А СЕ, ІІ група – 33-ШЛМ, ІІІ група – 1(І)-СЕ. Фінал провели за коловою системою, учні продемонстрували технічну та комбінаційну гру, виявили свої вміння ... Детальніше »

« Працюй наполегливо, швидко, старанно, щоб жодну хвилину не втратити марно »

3

13 березня 2024 року в ТВПУ №4 ім. М. Паращука було проведено відкритий урок з виробничого навчання  у групі № 25 – СВ  з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар із складання металевих конструкцій, водій автотранспортних засобів категорії «В». Урок за темою « Застосовування слюсарних інструментів для рубання металу» проводила майстер виробничого навчання Гривнак Ольга Іванівна. Метою уроку ... Детальніше »

Вічно сучасний Шевченко

3

Є в українській літературі імена, що увібрали в себе живу душу народу, стали частиною його життя. Таким для нас, українців, є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, чия позиція вже понад сто років викликає в людей почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю. 9 березня ми відзначали 210 років з дня народження Великого Українця, духовного батька нашого народу, безсмертного ... Детальніше »

Тактична медицина – правильні дії у правильний час

IMG-f1ecdbac52601bb079a735a08ab099b2-V

В умовах реальної воєнної агресії та захоплення частини території України російською федерацією проблема захисту Вітчизни стала, як ніколи, актуальною. Цинічні обстріли росіянами мирного населення вкотре доводять, що кожен українець повинен володіти базовими навиками домедичної підготовки, аби у випадку небезпеки врятувати своє або чиєсь життя. 7 березня 2024 року викладач предмета «Захист України» провів з учнями 24 Б СЕ групи відкритий ... Детальніше »

НУ ЩО Б, ЗДАВАЛОСЯ, СЛОВА…

4

В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких оповиті невмирущою любов’ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас ШЕВЧЕНКО, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського духу. 7 березня 2024 року учні нашого училища відвідали Тернопільську обласну філармонію, де проходила поетична сповідь «НУ ЩО Б, ЗДАВАЛОСЯ, СЛОВА…», присвячена 210-тій річниці від дня народження ... Детальніше »

Тиждень будівельних професій у нашому училищі

0

Професія будівельника дуже цікава, відповідальна, високооплачувана і завжди є затребуваною на ринку праці. Будівельники не тільки зводять нові будинки, а й реконструюють старі, надають їм оригінальності та виразності. Враховуючи реалії нашого сьогодення – відбудови України, професія вимагає цікавих нестандартних рішень, а особливо в цей тяжкий для країни час. Тому з впевненістю можна сказати, що фах будівельника – це професія сьогодення ... Детальніше »

Випуск 2024!!!

IMG-250c1deba17e1e1d57bc906669222bf8-V

29 лютого учням груп № 1(ІІ) – А СЕ, 1(ІІ) – Б СЕ, 2(ІІ) – ШЛМ вручили дипломи кваліфікованих робітників. Слова вітань і настанов, теплі побажання успіхів і хороших перспектив у мирній Україні звучали від директора училища Івана Грищука та керівників випускних груп. Випускники подякували педагогам за знання, терпіння, турботу, за усе хороше, чого навчили їх за ці роки, а ... Детальніше »

Нагору