ШУКАЮЧИ РОБОТУ, ДОТРИМУЙТЕСЯ ВАЖЛИВИХ ПРАВИЛ

Майбутнім випускникам – про те: як не потрапити на гачок непорядних роботодавців, як розпізнати примусову працю та які переваги офіційного працевлаштування.
✔️ Захід із здобувачами освіти Тернопільського вищого професійного училища № 4 імені Михайла Паращука відбувся за участі головного державного інспектора відділу з питань праці північно-східного напрямку Управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці –
Софії Глушко.
 Учні навчального закладу дізнались про особливості оформлення трудових відносин з працівниками, ризики та відповідальність як працівників, так і роботодавців у разі не оформлення трудових відносин, соціальні гарантії, які надаються працівникам при офіційному працевлаштуванні.
 Крім цього, обговорили ознаки примусової праці: як її розпізнати та уникнути. Також було зосереджено увагу здобувачів освіти на практичному застосуванні законодавства, що регулює питання оформлення трудових відносин, в тому числі з неповнолітніми.
Майбутні випускники училища проявили велику зацікавленість щодо переваг при офіційному працевлаштуванні та отримали нові знання, враження.
 Більше інформації про найпощиреніші питання з трудового законодавства в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці http://pratsia.in.ua/.

2

3

1

Нагору