Не соромтеся вчитися і в зрілому віці. Краще навчатися пізно, ніж ніколи

Не соромтеся вчитися і в зрілому віці. Краще навчатися пізно, ніж ніколи

Езоп

Саме під таким девізом 21 грудня методист Вівчарик Людмила Мирославівна провела методичний практикум з елементами тренінгу.

У ході практикуму педагоги говорили про особливості професії вчителя, вчителя як вічного учня, про шляхи підвищення своєї професійної мобільності, яка є необхідною для самореалізації та зростання в професії, а особливо в теперішній час. В умовах існування сучасного інформаційного суспільства освітній процес стає все більш вимогливим щодо використання інформаційних технологій, володіння якими є необхідною умовою підвищення якості освіти. Інтеграція інформаційних технологій у педагогічну
практику повинна відбуватися шляхом підвищення ІТ-компетентності педагогічних працівників.

Крім того, педагоги мали змогу за допомогою прийому «Дискусійна панель» порівняти свою професію із іншими професіями, висловити своє бачення про сучасного вчителя, виконуючи вправу «Напиши оголошення».

Методист Вівчарик Л.М. презентувала педагогам училища освітню вітчизняну платформу «Всеосвіта» для змішаної та дистанційної форм організації освітнього процесу.

Активних учасників практикуму Людмила Мирославівна нагородила дипломами, створеними на платформі «Всеосвіта». А завершила свій захід словами із притчі про «Сучасного вчителя»: «Не боятись викликів часу, обирати бути сучасними, бути успішними».

 

1

2

3

зображення_viber_2022-12-26_14-57-38-658

4

1672058964850

1672058964836

5

Нагору