п`ятниця , 19 квітня 2024

Кіно – це життя, а життя – це і є кіно…

2 грудня 2022 року майстер виробничого навчання Пастухевич Наталія Богданівна провела відкритий урок у групі № 31 – АО (адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення) на тему: «Монтаж відеофільму».
«Холод – навчає нас цінувати тепло. Темрява – вчить цінувати світло. Війна – навчила нас цінувати життя, кожну його мить. А відео – найкращий спосіб фіксації моментів життя, щоб зберегти їх у пам’яті» – такими словами розпочала урок Наталія Богданівна.
Якою була перша відеокамера та хто її створив? Яким було перше кіно та коли відбувся його прем’єрний показ? Відповіді на ці та багато інших питань дала учениця групи Маріна Бадзай, підготувавши цікаву та змістовну презентацію.
«Як самостійно зняти якісне відео?» – досліджували учні Олександр Василюк, Тетяна Дубович, Юлія Згерська та Владислав Халаман.
Аналізували етапи монтажу відеофільму Ярина Запотічна та Анастасія Лиса, а майстер виробничого навчання продемонструвала їх на практиці, створивши відеофільм під назвою «Три роки, як одна мить».
Закріплювали вивчений матеріал за допомогою навчальної платформи «Kahoot», що позитивно вплинуло на запам’ятовування нової інформації та принесло чимало позитивних емоцій. Крім цього, учні Олег Галюк та Ярина Запотічна виконали монтаж відео на тему: «Моє училище» та «Моя професія», що свідчило про ефективне засвоєння нового матеріалу.
«Вдалого монтажу і хороших результатів, а ще не забувайте мріяти щодня. Не забувайте усміхатись горю. Усміхнені уста – це та броня, яку не зломить навіть ваша доля» – сказала Наталія Богданівна, підводячи підсумки вступного інструктажу.
«Урок цікавий та пізнавальний, насичений та емоційний, проведений на високому методичному рівні» – так відгукувались про урок присутні, висловлюючи своє захоплення та вдячність майстру виробничого навчання Наталії Богданівні Пастухевич та усім здобувачам освіти групи № 31 – АО.

1

 

2

3

4

6

7

9

Нагору