п`ятниця , 26 квітня 2024

Міжнародний день друзів

9 червня увесь світ, і українці також, відзначать Міжнародний день друзів.

Історія створення Міжнародного дня друзів — невідома. Просто міжнародний соціум вирішив відійти від офіційності і створити свято для душі. Святкування було обумовлено тим, що, хоча б раз на рік, ми повинні показувати своїм друзям, наскільки вони важливі для нас, незалежно від поглядів і різних життєвих ситуацій.

Справжня дружба чомусь вважається вкрай рідкісним явищем. Та це зовсім не так. Деякі, може, поки що не помічають її або ж виставляють занадто високі мірила для визначення її справжності, але в цьому і полягає відповідь – якою мірою будете міряти, такою відміряють вам – і це без компромісів.

Дружбу можна легко втратити, але хто шукає – знаходить, адже дружба ні до чого не зобов’язує і зобов’язує до всього.

Ми часто приділяємо увагу абсолютно незначним речам, не помічаючи тих, хто оточує нас, але саме вони і є справжньою цінністю.

Вміння дружити і цінувати дружбу закладається з дитинства і вдосконалюється у підлітковому віці. Не секрет, що для кожного підлітка  дружба – життєво необхідний вітамін, який допомагає бути успішним і цікавим.

Вітаємо з Міжнародним днем друзів. Нехай у вашому житті завжди будуть люди, які готові прийти на допомогу і в будь-якій ситуації візьмуть вашу сторону, які разом з вами розділять і радість, і смуток, люди, які називаються друзями. Бажаємо міцної дружби, яскравих посмішок і щасливих днів в оточенні дорогих людей.

 

зображення_viber_2020-06-09_08-22-20 зображення_viber_2020-06-09_08-22-28

Нагору