п`ятниця , 29 березня 2024

ДЕНЬ БАТЬКА

Нещонедавно ми святкували День Матері, який припадає на другу неділю травня, а тепер, 21червня, наближається ще одне сімейне свято – День батька. А це означає, що в нас буде чудова нагода привітати найближчу і найріднішу людину – главу сім’ї, годувальника, вихователя і доброго друга для своїх дітей і дружини.

День батька у нашій країні офіційно святкувати почали зовсім нещодавно – з 2019 року. Таким чином, цього року це повинно відбутися лише вдруге.

Так повелося, що основна роль у вихованні дітей відведена мамам, але ж, погодьтеся, татусі у цьому процесі мають не менше значення.

У більшості сімей батько проводить менше часу з дітьми через потребу постійно працювати, щоб забезпечити родину. Але це тільки підтверджує необхідність нагадати татусям про їх вклад у сім’ю та висловити свою вдячність.

Бути гарним батьком – найбільш відповідальна і потрібна робота в житті кожного чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки ТАТО.

Вітаємо достойних батьків, пишаємося ними і бажаємо безмежного щастя і здоров’я!

 

зображення_viber_2020-06-18_11-26-58

зображення_viber_2020-06-18_11-27-03

Нагору