ВОЛЕЙБОЛ – ГРА ДЛЯ ВСІХ

Найкорисніше було б для здоров’я людини,
якщо б фізична і розумова праця поєднувалися в її діяльності.
К.Д. Ушинський

5 лютого 2020 року в спортивному залі училища викладач Грицишин Л.В.  провела  у 14-А СЕ групі відкритий урок з фізичної культури, модуль волейбол.

На уроці  Лідія Володимирівна використовувала загальнорозвиваючі вправи на місці з м’ячами, підвідні вправи,  підготовчі вправи, вправи в парах на місці та в русі, провела навчальну гра, у ході якої  учні вдосконалювати набуті техніко-тактичні уміння. Під час гри у волейбол учні розвивали силу м’язів, укріплювали опорно-руховий апарат, формували правильну поставу.  На уроці  учні виконували технічні прийоми, які розв’язували конкретні тактичні завдання, що виникали на спортивному майданчику під час навчальної гри.

Під час заняття учні повторили техніку виконання прийому – передачі м`яча зверху та знизу двома руками, вдосконалити техніку виконання верхньої і нижньої прямої подачі, закріпили  техніку вивчених прийомів в навчальній грі волейбол.

Лідія Володимирівна розвивала в учнів здібності до появи волі, сміливості, рішучості, ініціативи у прийняті  рішень.

Викладач виховувала в учнів інтерес до фізичної культури, здорового способу життя, спортивних ігор, зокрема,  гри у волейбол.

001

002

003

004

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

006

Нагору