Вебінар «Разом для найкращого Інтернету»

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
Цей день проводиться з метою залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, молодших користувачів (учнів). Більше того, це запрошення для всіх до пізнавального онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, так і в органах влади, бізнесових організаціях.
Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.
В Україні у 2019 р. до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1400 закладів освіти, бібліотек та громадських організацій.
Понад 18 000 освітян у всіх областях України взяли участь у виховних заходах із безпеки в Інтернеті.
3 лютого 2020 року методисти  навчально-методичного центру професійної (професійно-технічної) освіти  в Тернопільській області Депутат Н.С., Романюк М.Б. провели з педагогами навчальних закладів вебінар під гаслом: “Разом для найкращого Інтернету”. Вони ознайомили слухачів із інформацією щодо планування виховних заходів для молоді – проведення Дня безпечного Інтернету та запросили  до онлайн- спілкування в соціальних мережах. Методисти відзначили, що для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається у світі та Україні потрібно відслідковувати хештеги  #SID2020 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету  у соціальних  мережах, а також  можна зареєструватися та отримати відкритий цифровий бейдж «Організатор заходу до Дня безпечного Інтернету 2020» за посиланням: https://bit.ly/2OAHJXB.

Ми  запрошуємо  усіх 11 лютого до відзначення Дня безпечного Інтернету-2020!
Саме ми робимо цей День в Україні заради безпечнішого та найкращого Інтернету!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору