п`ятниця , 27 вересня 2024

Архів місяця: вересня 2024

Єдиний урок безпеки

05

19 вересня 2024 року для учнів училища провідний інспектор ВЗНС (відділу запобігання надзвичайним ситуаціям) Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області Андрій Богуцький провів «Єдиний урок безпеки». На уроці розглянули одразу два найпопулярніші напрямками діяльності ДСНС — пожежну та піротехнічну. Учні ознайомилися з алгоритмом дій при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, потенційними небезпеками, які вони становлять; дізналися про ... Детальніше »

Екскурсія у бібліотеку

8

18 вересня 2024 року учні нашого училища стали учасниками цікавої екскурсійної програми, яка проходила в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді, де мали змогу побачити справжню книжку-театр, книгу-велетня і книгу-мініатюру, книжку-подушку, книжку інтерактивну, а також книжку на вінілових платівках. Під час віртуальної екскурсії учні дізналися: як швидко знайти потрібну інформацію за допомогою електронного каталогу, що пропонує мультимедійна лабораторія «Медіа Старт» чи ... Детальніше »

Співпраця із соціальними партнерами

001

Норвезька рада у справах біженців (NRC) в Україні – це міжнародна гуманітарна громадська організація, яка надає допомогу та захищає права біженців, внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та людей, що постраждали внаслідок війни в Україні. Ця організація впроваджує у життя різноманітні проєкти, продовжує реалізовувати програми в таких напрямках: інформування, консультування та правова допомога. З 16 вересня 2024 року NRC і Тернопільське вище ... Детальніше »

«Біжу за Героя Анатолія Костюка”

4

На початку вересня 2024 року відбувся щорічний патріотичний забіг “Шаную воїнів, біжу за героїв України”. Цей забіг проходить в різних куточках світу і є символом подяки нашим військовослужбовцям та їхнім родинам за їхній неоціненний внесок у захист незалежності України та нагадує нам про незламний дух українців. Кожен кілометр – це крок до пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу. ... Детальніше »

Музика і спорт об’єднують покоління

06

14 вересня 2024 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука в рамках святкування Дня фізичної культури і спорту, Олімпійського тижня викладачами фізичної культури був проведений виховний захід «Музика спорту». Цікавою розповіддю з відеороликами викладачі обережно привідчинили завісу в світ музики від античних Олімпійських ігор, які проводилися в грецькій Олімпії з 776 року до н.е., футбольного маршу, ... Детальніше »

Вручення сертифікатів від компанії ТОВ «BARKS»

1 – копія

У рамках співпраці журналу Prof Build, Профспілки будівельників України та компанії BARKS (ключовим напрямком діяльності якої є розробка та виробництво українських енергоефективних алюмінієвих рішень для будівництва, а саме: навісних вентильованих фасадів, світлопрозорих огороджувальних конструкцій, цільносклянних перегородок, сонцезахисних ламелей, вентиляційних решіток) на базі Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука проводився навчальний семінар з навісних вентильованих фасадів «PROFVENTFASAD від BARKS». ... Детальніше »

Перший урок «Перемагає той, хто пам’ятає!»

060202x7-6bbc-1200x630

Черговий навчальний рік в Україні стартував в умовах війни. Багато учнів сьогодні повернулися за парти, та є багато українських дітей, які вимушені святкувати “Перший дзвоник” за кордоном, або перед екранами своїх гаджетів. У більшості навчальних закладів гучних масових лінійок не проводили, водночас, перший урок присвятили вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну ... Детальніше »

Нагору