вівторок , 25 червня 2024

Відкриваємо тренажерний майданчик для перемог і слави України!

Ми живемо в складний час для нашої країни. Наша держава продовжує відстоювати  свою незалежність та суверенітет, а захисники роблять усе для того, аби ми з вами могли спокійно жити та навчатися, займатися спортом. Адже спорт – це захоплення, здоровий спосіб життя, мужність і витривалість.

Завдяки зусиллям нашого директора Івана Грищука, з допомогою здобувачів освіти та працівників училища на території нашого закладу з’явився чудовий простір для фізичних занять – спортивний майданчик з комплексом вуличних тренажерів.

11 червня 2024 року  директор урочисто відкрив тренажерний майданчик. У заході взяли участь викладачі фізичної культури, педагогічні працівники та здобувачі освіти училища.

Безсумнівно, поява такого майданчика для усіх нас – подія важлива, адже вуличні тренажери дозволять займатися фізичними вправами на свіжому повітрі, а це набагато корисніше і приємніше, ніж тренування в переповнених залах; сприятимуть підвищенню рівня фізичної та загальної культури, формуванню здорового способу життя, профілактиці захворювань, а також свідомому ставленню до власного здоров’я.

Ми дуже радіємо новенькому тренажерному майданчику. З нового навчального року наші здобувачі освіти та працівники матимуть чудову можливість займатися спортом  та оздоровлюватися, бо здорова молодь – запорука успіху нашої країни!

1

02

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

Нагору