« Працюй наполегливо, швидко, старанно, щоб жодну хвилину не втратити марно »

13 березня 2024 року в ТВПУ №4 ім. М. Паращука було проведено відкритий урок з виробничого навчання  у групі № 25 – СВ  з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар із складання металевих конструкцій, водій автотранспортних засобів категорії «В». Урок за темою « Застосовування слюсарних інструментів для рубання металу» проводила майстер виробничого навчання Гривнак Ольга Іванівна.

Метою уроку було сформувати навики застосування слюсарних інструментів для рубання металу. Ольга Іванівна здійснила перевірку засвоєння знань здобувачів освіти з попередньої теми «Розмічання металу»;  організації робочого місця,  безпеки праці, підбору необхідних інструментів, матеріалів.

Велика увага приділялася мотивації діяльності здобувачів освіти, перевірці набутих теоретичних знань та застосування їх на практиці. Майстер виробничого навчання не тільки надавала певну інформацію, а й спонукала до роздумів і знаходження оптимальних рішень. Під час уроку виробничого навчання здобувачі освіти активно виконували практичні завдання, давали відповіді на проблемні запитання майстра виробничого навчання, свої колег. Урок пройшов на високому науково-методичному рівні. Ольга Іванівна використала сучасні засоби навчання (мультимедійний проєктор, комп’ютер, мультимедійну презентацію). А головне досягнення уроку виробничого навчання – це належні практичні уміння та навики здобувачів освіти.

1

2

3

4

 

Нагору