Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе повіки!

“Герої не вмирають” – перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. Вони прийняли перший бій у війні, яка триває донині. Подвиг Небесної Сотні став цементувальним елементом для єднання нашого народу. Це приклад мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько – української війни, які на полі бою вже десятий рік дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність.
Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, сьогодні не під силу нікому. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими і учнів ТВПУ №4 ім.М.Паращука. 21 лютого у приміщенні актової зали нашого навчального закладу відбувся вечір пам’яті “Не серед нас, та разом з нами: в серцях, у пам’яті, в думках… ” (присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні).Учні віршованими рядками та піснями віддали належну шану патріотизму й мужності українців, які у лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору. Протягом усього вечора демонструвався тематичний відеоряд про хронологію подій того часу. Учні запалили лампадки і вшанували пам’ять хвилиною мовчання усіх загиблих: Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО, Героїв війни росії проти України.
Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Небесна Сотня була відібрана і покликана Богом зупинити зло. Вони загинули, щоб ми жили. І сьогодні вони кричать із небес: “Живи, Україно! Живи для краси, для сили, для правди, для волі!”.

1

2

4

5

9

6

7

Нагору