Фотовиставка «Полк «Азов» – Янголи Маріуполя»

20 лютого 2024 року здобувачі освіти груп 14 А СЕ і 34 А СЕ разом із керівником Володимиром Назаром відвідали в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї тематичну виставку «Полк «Азов» –  Янголи Маріуполя», присвячену невмирущій славі героїв, що мужньо, стійко, до самого наказу «здатися в полон, щоб зберегти життя» захищали «Азовсталь» – цю фортецю, яка стала символом незламної волі, віри в нашу в ПЕРЕМОГУ.

Ініціаторами та організаторами фотовиставки є рідні загиблих воїнів, які заснували громадську організацію «Серце нАЗОВні».

Загалом представлено понад 200 постерів з фото та біографіями загиблих військових. Двоє з них — тернополяни. Також на світлинах є перелік нагород, які вони отримали за мужність та звитягу, переважно посмертно.

Своїм прикладом бійці «Азову» показали світу незламність української нації. Показали, як це по-справжньому любити свою державу, захищати своє і протистояти ворогу. Світ повірив в нашу країну саме завдяки таким Героям, як «азовці». Сьогодні ми продовжуємо боротьбу і будемо боротись до останнього. Ця виставка є важливою для усіх нас, адже це приклад надзвичайної гідності, героїзму і ми повинні знати та пам’ятати кожного з полеглих бійців.

1

2

3

4

 

Нагору