понеділок , 29 квітня 2024

Здоровий спосіб життя – спосіб подружитись із собою

25 січня 2024 року в актовому залі училища відбувся захід «Здоровий спосіб життя – спосіб подружитись із собою».
Вся учнівська спільнота мала змогу задуматись над власним харчуванням, способом життя, а також зрозуміти можливі наслідки ймовірного «фізичного летаргічного сну»: що ж буде, якщо занедбувати своє тіло.
Тетяна Тадеєва, нутриціолог, консультант та організатор одного з перших клубів збалансованого харчування розповіла здобувачам освіти про важливість харчування та підтримку власного організму регулюванням кількості макро- та мікронутрієнтів.
Юлія Шабленко – масажист-фізіотерапевт, член асоціації масажистів України розповіла про способи підтримки свого тіла в «тонусі», вмотивувала учнів до різних активностей, а саме: подорожі в гори, відвідування тренажерних залів, активної ходьби, плавання, бігу та різноманітних spa-процедур.
Наомі Крапець – психолог ТВПУ № 4 ім. М.Паращука, магістр психологічних наук розповіла про розлади харчової поведінки, провела тестування здобувачів освіти щодо виявлення ризиків даної патології та спонукала кожного присутнього любити себе та пам’ятати, що кожний з нас прекрасний.
Василь Бугель, майстер виробничого навчання, лікар-невропатолог підсумував даний захід, поділився прикладами власного життя та виділив основні навики, які допоможуть кожному активно прожити до самої старості.
Дякуємо усім присутнім за активну позицію та виділений час.

1

2

3

4

5

6

7

Нагору