У серцях – Олімпійський вогонь

    Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту України. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

        07 вересня 2023 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука був проведений захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту, «Музика спорту».

    Викладачі фізичної культури обережно привідчинили завісу в світ музики спорту:   від античних Олімійських ігор, які проводилися в грецькій Олімпії у 776 році до н.е., футбольного маршу, написаного Матвієм Блатером у 1938 році, до музики сучасного спорту – гімну Ліги чемпіонів, створеної англійським композитором Тоні Бріттеном у 1992 році «We Are Champions» (укр. Ми – чемпіони), пісня британської групи Queen, яка стала спортивним гімном всім чемпіонам,  до сучасних розбитих спортзалів та споруд.

   Захід пройшлов в атмосфері єднання, високоемоційно, що іще більше згуртувало та поєднало учнів в одну дружню спортивну родину.

    001

002

003

004

005

006

007

Нагору