ЧЕРГОВА ВІДЗНАКА В СКАРБНИЧЦІ ДЖУРІВЦІВ ТВПУ №4 ім. М. ПАРАЩУКА

З гордістю повідомляємо, що під час першого уроку «Нині – вільна й незалежна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки», приуроченому дню знань, за дорученням командування Тернопільського міського ТЦК СП директор училища Іван ГРИЩУК вручив грамоти училищній команді джурівців «Сокіл», переможцям обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів фахової перед вищої, професійної (професійно-технічної) освіти, від головнокомандувача збройних сил України генерала Валерія ЗАЛУЖНОГО за сприяння Збройним Силам України у наближенні Перемоги над ворогом.

Рій «Сокіл» у складі Ковальчук Діани, Іщук Ірини, Волошина Вадима, Дробоцького Олександра, Гуриновича Володимира, Налізьоного Михайла, Хемія Романа та  Вербіцького Ярослава тепер у своїй скарбниці нагород матимуть, мабуть, одну з найважливіших – від генерала та людини, від стійкості якої зараз залежить майбутнє нашої країни.

«Ми усі пишаємося вами, адже ви є чудовим прикладом як для однолітків, так і для дорослих. Бажаю успіху учасникам та щиро дякую керівникам Співаку Ярославу і Грицишин Лідії, завдяки яким вихованці рою «Сокіл» досягли таких високих результатів», – зазначив директор училища Іван Грищук.

1

2

3

4

11

10

5

6

7

8

9

Нагору