Вони надія наша і наша зміна

21 лютого 2022 року у ТВПУ № 4 ім. М. Паращука державну кваліфікаційну атестацію за професією штукатур, лицювальник-плиточник, маляр складали здобувачі освіти групи № 2(ІІ) – ШЛМ На атестації були присутні директор училища Грищук І.М., заступник директора з НВР Дика О.Л., старший майстер Чорний С.О., викладачі професійно-теоретичної підготовки Ковч І.Р., Марченко О.Є., майстер виробничого навчання Хома О.Я. та голова комісії, головний інженер ТОВ “ДОБРОБУД” Сабат І.О.
На захист було представлено роботи, присвячені актуальним питанням виконання ремонтно – будівельних робіт у часі сьогодення та використання матеріалів ТМ «Снєжка».
Результати роботи засвідчили, що викладацький склад та майстри виробничого навчання будівельного профілю готують висококваліфікованих робітників за професією штукатур, лицювальник-плиточник, маляр, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом державної кваліфікаційної атестації, бажаємо плідної діяльності та успіхів на професійній ниві!!!

зображення_viber_2022-02-22_10-19-01-999

Нагору