п`ятниця , 29 березня 2024

Один із важливих факторів здоров’я – рухова активність

Фізична освіта учня є базою для всього іншого.
Без правильної фізкультури ми ніколи не
одержимо здорового покоління.

11 листопада 2021 року викладач Котовська Лариса Борисівна провела відкритий урок з фізичної культури.
Урок складався з двох інваріативних або обов’язкових модулів: теоретико-методичні знання та загальна фізична підготовка і варіативного модуля – гімнастика.
У підготовчій частині Лариса Борисівна створила оптимальні умови для проведення заняття і відповідно підготувала учнів до виконання основних завдань уроку.
Основну частину уроку викладач спрямувала на розвиток і удосконалення загальної координації рухів, фізичних якостей і рухових навичок. Учні вдосконалювали зв’язку елементів (рівновага, перекид вперед, стійка на лопатках, перекид назад), розвивали координаційні здібності та фізичні якості за допомогою естафет Cool Games (Круті ігри). Учні проявляли такі вольові якості як наполегливість, рішучість, сміливість, витримку, самодисципліну.
Заключну частина уроку Лариса Борисівна спрямувала на створення сприятливих умов для приведення організму учнів до відносно спокійного стану, що дозволило завершити заняття релаксацію під чудову спокійну музику.
На уроці були використані сучасні засоби навчання та наочний матеріал, що дозволило доступно продемонструвати техніку виконання вправ та ефективно вдосконалити їх.

01

02

03

04

Нагору