понеділок , 29 квітня 2024

Інформаційні технології в суспільстві

15.11.2021 року викладач Костюк О.В. провела відкритий урок з інформатики у групі № 11-АО на тему: «Поняття про штучний інтелект, інтернет речей, Smart-технології та технології колективного інтелекту».
Тема була подана за планом, Оксана Володимирівна вільно володіє матеріалом, майстерно і цікаво його подає, досконало знає предмет.
Добре налагоджений зворотній зв'язок між учнями і викладачкою. Учні охоче відповідали на запитання, не боялися ставити їх викладачу.
Тему уроку учні визначили самостійно за допомогою вправи «Хмаринка слів». Для перевірки знань з попередньої теми викладач використала тестування в онлайн-сервісі Classtime, яке розробила самостійно.
На уроці було використано випереджувальне завдання на тему: «Основоположники теорії штучного інтелекту». Презентацію підготувала і демонструвала учениця Іщук Ірина.
Пояснення вчителя відбувалося з елементами демонстрування презентації, відео.
Для засвоєння знань учні малювали розумний пристрій, використовуючи при цьому інтернет-майданчик для інтелектуального малювання AutoDraw. Свої роботи вони розмістили на віртуальній дошці за адресою, запропонованою Оксаною Володимирівною. Урок проведено на високому методичному рівні.

11

22

33

44

55

66

Нагору