п`ятниця , 29 березня 2024

Ви дійсно зможете надати допомогу!

24 лютого 2021 року викладачем Нижник Г.П. був проведений урок з предмета «Захист України» (основи медичних знань) на тему: «Кровотечі, їх класифікація».
Урок проводився в режимі відеоконференції із використанням зовнішньої платформи ZOOM, яка є на даний час сучасним помічником викладача.
Завданням уроку було формування в учнів розуміння сутності кровотеч у людини, їх значимості для функціонування людського організму; виховання в учнів реального патріотизму, любові до України, готовності жертвувати заради щастя свого народу усім найдорожчим; навчити учнів екстремальних дій у випадку непередбачуваних обставин підтримувати своє власне життя і здоров‘я, а також життя і здоров‘я кожної людини, яка цього потребує.
Урок характеризувався широким використанням міжпредметних зв‘язків, прийомами активізації пізнавальної діяльності учнів, зокрема постановкою проблемних запитань, роботою з термінами, повідомленням цікавих фактів, встановленням причинно-наслідкових зв‘язків.
До уроку підготовлено:
 презентацію «Кровоносна система людини» ученицею Лисою А.;
 відеоматеріали з техніки накладання джгута-турнікета учнями Бадзай М. та Кшевським В.
Вдалими на уроці було використання інформації про зупинку кровотеч засобами народної медицини та застосування методу кровопускання з лікувальною метою.
Урок було проведено на високому науково-методичному рівні.

изображение_viber_2021-03-15_14-51-4 изображение_viber_2021-03-15_14-51-49

Нагору