п`ятниця , 26 квітня 2024

Майстерність тому дається, хто весь справі віддається

 

Освіта – це найсильніша зброя,

яку ви можете використати для того, щоб змінити світ.

Нельсон Мандела

27 та 28 січня 2020 р. учні груп №1(ІІ)-А СЕ та 1(ІІ)-Б СЕ складали державну кваліфікаційну атестацію за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник.

На іспиті були присутні директор ТВПУ-4 ім. М. Паращука І.М. Грищук, заступник директора з НВР О.Л. Дика, старший майстер О.В. Костиря, викладачі професійно-теоретичної підготовки В.М. Пастухевич, Л.М. Машталер, О.С. Іщук, майстри виробничого навчання Р.Я. Василик, В.Р. Дюк та голова комісії, директор торгової мережі козацької фабрики ковальства “ВІГО” І.Р. Блаженко.

Попередньо учні захистили кваліфікаційну пробну роботу, пройшли поетапну атестацію і здобули відповідний рівень кваліфікації, що відповідає вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника даних професій.

Учні успішно виконали творчі роботи, чітко і впевнено відповідали на додаткові запитання членів комісії.

Слід відзначити виступи учнів групи 1(ІІ)-А СЕ Миськіва Сергія та Миськіва Романа, які детально розповіли весь технологічний процес виконання їхніх творчих робіт, а також учнів групи 1 (ІІ)-Б СЕ Гончарука Богдана та Шевчука Дмитра, які є претендентами на одержання дипломів з відзнакою. Члени державної комісії відзначили доволі високий рівень підготовки усіх учнів.

Ставлення до роботи у кожного своє. Деякі люди виконують свої професійні обов’язки в силу звички і потреби, інші — по-справжньому отримують задоволення від самого процесу і результатів такої діяльності. Тож викладачі та майстри виробничого навчання переконані, що наші учні зуміють знайти хорошу високооплачувану роботу за своїми улюбленими професіями слюсар з ремонту колісних транспортних засобів та електрогазозварник, яка стане їхнім життєвим покликанням.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору