п`ятниця , 29 березня 2024

День Соборності України

22 січня, в День Соборності України, з метою виховання в учнівської молоді глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, відродження паросткiв духовностi, формування рис громадянина Української держави, поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, пробудження iнтересу до вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу в нашому училищі проведено патріотичний урок «Соборна мати Україна, одна на всіх, як оберіг».

Після уроку усі учні взялися за руки і утворили символічний “Ланцюг Єдності”, як згадку про проголошення Акту Соборності та нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми усвідомюємо, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України. Ми переконані, що відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки – це не тільки суспільна потреба, а й моральний обов’язок берегти світлу пам’ять незліченних жертв, протягом віків принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

зображення_viber_2020-01-22_10-06-28

зображення_viber_2020-01-22_10-06-17

 

Нагору