четвер , 28 березня 2024

Презентація колекції фарб Śnieżka PLATINIUM

У ТВПУ № 4 ім. М. Паращука проводиться підготовка фахівців будівельної сфери з використанням матеріалів компанії «Śnieżka»

«Унікальні ті речі, які мають на собі слід людської руки, котрим їхній творець віддав свій час і серце. Сьогодні свій час і серце ви віддаєте роботі з фарбами Śnieżka PLATINIUM.» Такими словами розпочала майстер-клас Марченко Ольга Євстахіївна – майстер виробничого навчання групи № 27 – ШЛМ. Майстер-клас складався із теоретичної та практичної частини. Марченко Ольга Євстахіївна та Хома Ольга Ярославівна представили види латексних фарб серії PLATINIUM, охарактеризували їх властивості, розхід та переваги, систему кольорування, технологію нанесення.

Колір, що пом’якшує і надає святковості, а також поєднує окремі елементи – білий. Чим більше цього кольору ми вводимо, то більш універсальним і непідвладним часу стає інтер’єр. Білий колір можна поєднати з чорним та іншими кольорами. Саме білий колір і є основним у латексних фарбах Śnieżka PLATINIUM.

Під час практичного майстер-класу учні мали змогу протестувати побачені фарби у роботі і переконатися у їх відмінній покривній здатності та якості. Особливе зацікавлення проявили учні до фарби з ефектом поверхні шкільної дошки, плямовідпірної та зносостійкої фарб.

Майстер – клас пройшов у теплій, дружній атмосфері і завершився фотографуванням на фоні виконаних завдань та загальним фото.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору