п`ятниця , 26 квітня 2024

Безпечна міграція та працевлаштування

В рамках реалізації проекту «Підвищення обізнаності вразливого населення Тернопільської області щодо безпечної міграції та працевлаштування» 20 березня в конференц-залі готелю «Тернопіль» відбувся одноденний семінар-тренінг «Аналіз тренерського досвіду навчених тренерів. Засвоєння прийомів ефективної комунікації, асертивної поведінки, стратегій вирішення конфліктів як основа убезпечення себе від потрапляння в ситуацію торгівлі людьми», в якому брали участь Лавринів Артур (учень групи №13-ШЛМ), Лазута Роман (учень групи № 11-АО) та Кравець Олена Володимирівна, практичний психолог нашого училища.

Захід зорганізований за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, Міністерства міжнародних справ Канади та Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії.

Знаннями щодо специфіки роботи з постраждали особами, основними причинами торгівлі людьми, масштабами цього явища, міжнародним та національним законодавством у сфері протидії сучасному рабству, морально-етичними засадами роботи з присутніми ділилися представники громадської організації «ТМЖК «Відродження нації»».

Захід відбувся у жвавій атмосфері, учасники ставили багато цікавих запитань. Присутні переглянули відеоролики: «Зупинимо дитяче жебракування разом!» та «Зупинимо торгівлю людьми разом!», отримали інформаційні та методичні матеріали, які допоможуть в протидії торгівлі людьми та в наданні дієвої допомоги постраждалим.

Усі учасники отримали сертифікати про участь у тренінгу.

Підсумовуючи роботу семінару, його учасники висловили переконання, що підвищення рівня обізнаності вразливого населення з явищем торгівлі людьми є основою безпечної міграції та працевлаштування.

1

2

3

4

Нагору