п`ятниця , 19 квітня 2024

«Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий»

З 25 по 28 лютого 2019 року проходив предметний тиждень методичної комісії викладачів інформатики, економіки, комп`ютерних технологій та майстрів виробничого навчання груп адміністраторів, операторів з обробки інформації та програмного забезпечення.

Мета заходу – активізувати учнів до подальших занять з вищеназваних предметів, розвивати їх пізнавальні інтереси, розширювати світогляд, стимулювати творчу активність, прагнення до інтелектуального удосконалення. Предметний тиждень вдало поєднав ігрові і навчальні моменти, показав значущість і роль предметів комп’ютерного та економічного циклу в сучасному динамічному суспільстві, сприяв розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей, кмітливості, винахідливості, почуття відповідальності.

25 лютого було проведено виставку рефератів з економіки на тему: «Особливості працевлаштування в сучасних умовах», яку підготували учні 11-АО групи та викладач Шабардіна Ірина Миколаївна. Тема працевлаштування є актуальною і цікавою для майбутніх випускників, адже після закінчення навчання перед кожним з них постає проблема: як знайти роботу з хорошими умовами праці та гідною зарплатою. Під час демонстрації робіт учнів обговорювались такі теми: «Пошук роботи – це тяжка праця», «Джерела інформації про роботу», «Особливості працевлаштування в сучасних умовах», «Державна служба зайнятості», «Становлення та розвиток ринку праці в Україні: проблеми та перспективи розв’язання», «Поняття працевлаштування. Правові питання організації працевлаштування», «Соціальна підтримка безробітної молоді», «Створення та призначення резюме», «Підготовка до співбесіди. Інформація про роботодавця», «Призначення. Загальна характеристика інтерв’ю (співбесіди)», «Поведінка під час та після співбесіди», «Поняття про профспілкову організацію», «Безробіття», «Небезпеки під час пошуку та оформлення на роботу», «Трудовий договір» .

26 лютого викладач Костюк Оксана Володимирівна провела конкурс з розгадування ребусів на комп’ютерну тематику. Учні активно долучилися до участі. У заході взяли участь 11-АО, 12-СХМ, 14-СЕ, 15-СВ, 25-СТ, 28-А СР групи. Конкурс пройшов на високому інтелектуальному та емоційному рівні. Перемогу розділили між собою команди груп 14-СЕ (Гук Андрій, Свідрук Володимир, Притула Андрій, Моргун Максим, Янчук Денис) та 28-А СР (Бондаренко Андрій та Мар’ян, Денека Петро, Хорощак Юрій, Чорний Іван). Усі учасники за участь у конкурсі отримали призи, переможці нагороджені ще й грамотами. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів усім учасникам!

27 лютого у майстерні технології управління персоналом та обслуговування відвідувачів майстер виробничого навчання Ільба Оксана Петрівна проводила конкурс на краще виготовлення комп’ютерної презентації на тему: «Моє училище – моє життя!». Учасниками конкурсу були учні групи 11-АО, які навчаються за професією адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Для участі в конкурсі було створено чотири команди: «Форсаж»: Гушковський Дмитро, Кобзар Оксана, Петрук Наталія; команда «Патріот» – Коропацька Алла, Кшевський Василь, Ратушняк Мирослав, Федорак Сергій; команда «Вікторія» – Лазута Роман, Мочкодан Віталій, Яворівська Ольга; команда «Доля» – Білоцеркович Вікторія, Галан Олександр, Чайковський Ігор, Ціник Віталій.
Протягом двох годин учасники команд у своїй роботі подали інформацію про історію створення навчального закладу, професійну діяльність училища, спортивно-масову роботу та художню самодіяльність, інформацію про своє особисте і колективне життя в училищі. Переможцями конкурсу стала команда «Вікторія» – І місце, «Форсаж» та «Доля» – ІІ місце, «Патріот» – ІІІ місце.

Учасники конкурсу були відзначені нагородами.

28 лютого викладач Козак Валентина Ремерівна разом з учнями групи №14-СР – Бобиком Василем, Барським Віталієм, та учнями групи №15-СВ Невідомим Євгеном, Бецелем Сергієм та Громиком Євгеном провели в навчальних групах І та ІІ курсів годину спілкування на тему: «Видатні постаті України, які зробили великий внесок в розвиток інформаційних та комп’ютерних технологій».

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення предметного тижня.

Натхнення вам та творчості, сил, наснаги й успіхів у житті!

2

3

4

5

6

1

Нагору