Відкриті уроки з меблевої справи

Меблі – не просто один з основних видів обладнання приміщень. Меблі – це ставлення до себе і навколишнього світу. Це стиль, епоха, філософія, здоров’я і комфорт.

У рамках атестації педагогічних працівників викладачем спецтехнології та майстром виробничого навчання Гештою В.І. були проведені відкриті уроки на теми: «Технологія виготовлення кухонних меблів» та « Технологія виготовлення столярного крісла».

Головною метою уроків було ознайомити і детально вивчити технологію та прийоми виготовлення кухонних меблів та крісла, закріпити трудові прийоми, розвивати в учнів логічність та критичність мислення у процесі комплексного застосування набутих умінь і навиків, виховувати дбайливе ставлення до інструментів, обладнання, економне ставлення до матеріалу, довести до автоматизму дотримання правил безпеки праці.

Меблі відображають епоху, в якій їх створювали. За меблями можна судити про розвиток виробництва, розвиненості суспільства, смаки і стилі життя людей певного часу. Не дарма, меблі називають «малою архітектурою». І тому учні знайомилися з історією розвитку меблів, їх призначенням, технологією виготовлення кухонних тумб і столярного крісла, а також складали проект кухонного комплекту, розробляли технологічні карти з виготовлення кухонних тумб, розв’язували тести і кросворди.

Уроки були проведені на високому науковому і методичному рівнях.

20171214_131805

20171214_130447

20171214_130254

20171214_130112

Нагору