п`ятниця , 29 березня 2024

Творча зустріч з Олександром Авраменком

28 лютого 2018 року в актовій залі нашого училища відбулась творча зустріч учителів/викладачів української словесності закладів загальної, середньої, професійної та фахової освіти області з дослідником і популяризатором української мови, автором підручників, методичних посібників для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації з української мови і літератури Авраменком Олександром Миколайовичем.

Заслужений працівник освіти України та відомий ведучий рубрики «Експрес-урок української мови» на каналі «1+1» завітав до Тернополя  на своєрідну зустріч-семінар на тему: «Рецепти подолання функціональної неграмотності».

Олександр Миколайович  крізь призму мови намагався розповісти про те, як стати успішною людиною. А успішні люди в Україні повинні говорити українською грамотно.

Просто, лаконічно і доступно – це рецепт для подолання неграмотності  від  Олександра Авраменка.

Атмосфера  зустрічі була позитивною  та невимушеною. Мовознавець контактував із залою,  розповідав цікаві історії із свого життя.

«Шануймо себе, дбаючи про чистоту своєї мови» – щодня рекомендує нам Авраменко з екрана телевізора. Тож варто дослухатися.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору