Професійна співпраця з компанією ТзОВ «Снєжка-Україна»

06.02.2018 в ТВПУ №4 ім. М.Паращука відбувся майстер-клас, “Застосування інноваційних методів утеплення фасадів будинків виробами ТМ FOVEO TECH», який організувала компанія «Снєжка-Україна».

На захід були запрошені бригади професійних майстрів у будівельній галузі, майстри виробничого навчання та учні нашого закладу.

Майстер – клас проводив представник від компанії – Олег Балаким.

Сьогодні в Україні чимало людей вже планують найближчим часом вирішити питання енергоефективності, насамперед, утепляючи фасади помешкання. Адже відомо, що найбільшим джерелом тепловтрат є неутеплені стіни, які пропускають до 40% тепла, тому за опалення приміщень доводиться платити чималу суму грошей.

Тож, враховуючи сучасні потреби у матеріалах для якісного утеплення будинків, компанія «Снєжка-Україна», яка впродовж кількох років бере участь у різних програмах та заходах щодо енергоефективності, постійно працює над розширенням асортименту продукції для системи утеплення ТМ FOVEO TECH, аби надалі заощаджувати кошти на експлуатацію, утриманній будівель та підвищити рівень комфорту проживання у помешканні.

зОВ «Снєжка-Україна» пропонує для утеплення будинків вироби ТМ FOVEO TECH, тому що це сучасні європейські матеріали, виготовлені за інноваційними технологіями.

Продукти компанії ефективно захищають фасади від атмосферних і біологічних факторів, збільшуючи термін їх експлуатації, та надають неперевершеного зовнішнього вигляду будинкам.
Тож комплексна система утеплення від ТМ FOVEO TECH дозволить надійно утеплити фасад будівель, зберігаючи у приміщенні тепло взимку і прохолоду влітку, заощадити енергію та знизити витрати на тепло. До того ж сучасні рішення ТМ FOVEO TECH гарантують високу якість і сприяють естетичному вигляду будинку на довгі роки.
Після майстер-класу слухачам вручено сертифікати про закінчення теоретично-практичного навчання з курсу «Утеплення фасадів з використанням матеріалів ТМ FOVEO TECH».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору