Вшановуємо у навчальному закладі пам’ять жертв голодоморів

Впродовж 24-30 листопада 2017 року в училищі відбулися заходи щодо вшанування жертв голодоморів, зокрема години спілкування з учнівською молоддю на тему: «Голодомор і його наслідки для українців», в учнівських світлицях гуртожитків вихователями проведені години споминів і пам’яті «Голодомор – трагедія українців у  XX столітті», 28 листопада у читальному залі бібліотеки учні відвідали годину-роздумів і  пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років  та переглянули виставку документальних і художніх матеріалів «Знати, щоб жити…», декламували прозові та віршовані тексти і спомини очевидців про голодомор, переглянули тематичні відеофільми.

25 листопада працівники і учні училища взяли участь у загальноміській акції «Запали свічку».

29 листопада в актовій залі навчального закладу відбулася година пам’яті – «Трагедія незнищеної волі». На заході, який підготували учні груп №31 АО, № 18 АСР, № 28 Б СВ під керівництвом вихователя Білик І. З.,  демонструвались документальні і художні матеріали про жахливий голодомор в Україні, спогади очевидців, присутні переглянули відеокадри про трагедію українського народу.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв голодоморів, переглянули виставки  документальних  та художніх матеріалів, прослухали музику, про трагедію нашого народу.

DSC01651 DSC01659 DSC01661 DSC_1389Лейтмотивом вечора – реквієму було: «Українці пам’ятають і ніколи не забудуть наслідків  голодомору, який штучно було створено сталінським режимом для волелюбного народу».

Нагору