вівторок , 16 квітня 2024

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

28 листопада в ТВПУ № 4 ім. М. Паращука відбувся методичний семінар  викладачів математики професійних навчальних закладів Тернопільської області та ІІ етап  Всеукраїнської учнівської  олімпіади з математики.

У той час, коли   учні виконували завдання олімпіади, викладачі взяли участь у майстер-класі «Використання сучасних ІК-технологій під час контролю знань учнів», який провела кандидат педагогічних наук, доцент, викладач інформатики Тернопільського національного педагогічного університету  ім. В. Гнатюка Барна Ольга Василівна. Вона розповіла про типи сервісів для  перевірки знань та умінь, розвитку математичного мислення.

Викладачі мали змогу  ознайомитися з інтерактивними вправами різних типів складності, застосувати електронне навчання математики у своїй практичній роботі.

Методист НМЦ  ПТО у Тернопільській області Депутат Н. С. ознайомила викладачів математики з нормативними документами та методичними рекомендаціями МОН України та  НМЦ  ПТО у Тернопільській області.

Плисюк О.І. – викладач математики ТВПУ № 4 ім. М. Паращука -підготувала презентацію із досвіду своєї роботи на тему: «Національно-патріотичне виховання учнів при вивченні математики». Олександра Іллівна відзначила, що у нашому навчальному закладі робота з національно-патріотичного виховання проводиться як на уроках теоретичного та виробничого навчання, так і під час проведення позакласних заходів, ознайомила з відомими українськими математиками та їх досягненнями у цій  галузі.

Викладач ДНЗ «Тернопільське ВПУ сфери послуг та туризму» Іваницька С. В. презентувала методичні матеріали на тему: «Проектні технології у навчальній та позаурочній діяльності учнів при вивченні математики».

Обласна методична секція викладачів математики була проведена на високому науково-методичному рівні.

Учасники ІІ етапу  Всеукраїнської учнівської  олімпіади з математики показали високий рівень знань з предмета.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору