Відкритий урок з предмета «Інформатика»

22 лютого 2016 року викладач Козак Валентина Ремерівна провела відкритий урок з інформатики на тему «Автоматизоване створення веб-сайту» в групі № 27 за професією «Штукатур, лицювальник –плиточник, маляр».
На уроці викладач вдало мотивувала навчальну діяльність учнів, поєднавши тему уроку з майбутньою професію, акцентувала увагу на тому, що кожна сучасна, грамотна людина повинна володіти сучасними інформаційними технологіями і застосовувати їх на практиці, зокрема у своїй професійній діяльності. Епіграфом уроку був крилатий вислів Конфуція: «Почув-забув, побачив – запам’ятав, зробив – зрозумів».
Учні гарно підготувались до уроку, активно відповідали на запитання викладача. Швець Михайло та Черкас Володимир підготували випереджуючі завдання, а саме: створили власні веб-сайти за допомогою хостингу UCOZ , за що отримали високі бали.
Козак В.Р. використала на уроці сучасні мультимедійні технології – мультимедійний проектор, мультимедійну презентацію, відеоурок про створення веб-сайту. Учні справились з поставленою метою на уроці і отримали високі бали.
При обговоренні уроку присутні за круглим столом: заступник директора, методисти, викладачі та майстри виробничого навчання дали свою оцінку побаченому на уроці.
Урок отримав схвальні відгуки кожного виступаючого, що свідчить про високий професіоналізм викладача Козак В.Р.

122
123
130

Нагору