четвер , 28 березня 2024

Прощальний вальс лунає над училищем

У Тернопільському вищому професійному училищі № 4 ім. М. Паращука відбувся випускний вечір. Позаду хвилюючий захист дипломних проектів, державна підсумкова атестація, уроки, виховні заходи і півтора року безтурботної, але плідної юності. Навчання в училищі перетворило колишніх нерішучих школярів у майстерних робітників, енергійних активістів, допомогло накопичити творчий потенціал для подальшого особистого та професійного зростання.
Цього разу дипломи отримали 182 учні таких спеціальностей: оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник, столяр будівельний, паркетник, штукатур, муляр та маляр будівельний.
Як завжди випускників вітали викладачі, майстри виробничого навчання, батьки, друзі. З вітальним словом та побажаннями професійного злету, добробуту та усіляких гараздів, до випускників звернувся заступник директора училища Грищук Іван Михайлович.
Зі сцени лунали музичні привітання від учнів, пісні та вірші, сповнені надії і оптимізму. Ми віримо, що життєва дорога наших вихованців буде широкою і прямою, доля подарує віру, надію, любов, щедро наділить вдячністю за професіоналізм, а щастя, успіх і злагода будуть їхніми незмінними супутниками.

Нагору