«День кар’єри» – важливий день

13 березня 2014 року у Тернопільському вищому професійному училищі № 4 ім. М. Паращука було проведено «День кар’єри». Мета заходу – дати можливість випускникам отримати об’єктивну інформацію, сприяти спілкуванню роботодавців з майбутніми спеціалістами, можливість відбору співробітників з високим рівнем сучасних знань та формування кадрового резерву. Захід зібрав разом тих, хто шукає роботу, і тих – хто шукає кваліфікованих працівників. Роботодавці мали можливість ознайомитися із знаннями та вміннями наших випускників, з їхніми резюме, а випускники – з вимогами при отриманні роботи, а також із можливими вакансіями.
На «День кар’єри» були запрошені учні випускних груп за напрямами підготовки «Слюсар з ремонту автомобілів», «Електрогазозварник», «Столяр (виробництво художніх меблів)», «Столяр будівельний, паркетник», «Конторський службовець (бухгалтерія)», «Оператор комп’ютерного набору», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Також були запрошені представники підприємств, а саме: начальник відділу кадрів ПАТ «ТернопільАВТО» пані Катерина, менеджер з персоналу «Мережі супермаркетів «Сільпо»» Ольга Ярославівна, представник ТзВО «Добробуд» пан Михайло, а також керівник відділення ПАТ КБ «Приватбанк» Віктор Володимирович.
Гості дали випускникам вичерпну інформацію, про те, що потрібно людині для того, щоб влаштуватися на роботу, якими якостями повинна володіти людина, яка рухається, будує свою кар’єру, про наявні вакансії, умови прийому на роботу. Завдяки всьому сказаному нашим випускникам буде над чим задуматись і, маємо надію, що вони приймуть правильне рішення, зможуть проявити себе, показати хороші результати, і використати усі шанси, які їм даються.
А також у вестибюлі навчального закладу було проведено майстер-клас учнями, які здобувають професію «Муляр». Майбутнім спеціалістам хочеться побажати знайти ту роботу, яка їм подобається, яка їх забезпечить матеріально та дозволить їм творчо реалізуватись.

Костиря Оксана Володимирівна

Нагору