понеділок , 29 квітня 2024

Заходи НМЦПТО в ТВПУ4

18 грудня в ТВПУ№ 4 ім. М. Паращука відбулася обласна олімпіада з предмету «Інформатика», засідання обласної методкомісії викладачів інформатики та засідання майстрів виробничого навчання будівельного напрямку.
В той час, як кращі учні інформатики змагалися між собою у знаннях і навичках роботи на ПК, для педагогічний працівників будівельної галузі був проведений тренінг на тему: «Формування професійної компетентності педпрацівників будівельного профілю у галузі комп’ютерних технологій».
Його метою було: проаналізувати найефективніші сервіси Інтернет для підвищення якості уроків виробничого навчання в закладах професійно-технічної освіти. Тренінг підготували і провели: методист професійної підготовки  у Тернопільській області Тремба Г.І., методист з/о та загально-технічної підготовки НМЦПТО у Тернопільській області Романюк М.Б. та тренер, викладач-методист ТВПУ-4 ім. М. Паращука Смакула І.З.
Перед учасниками тренінгу виступили: директор НМЦПТО у Тернопільській області Дзюблюк В.П. та директор ТВПУ-4 Федик П.Д. Після закінчення тренінгу учасники отримали сертифікати.
Викладачі обласної методкомісії зазначили, що докорінні зміни, що відбуваються в сучасних ринкових умовах українського суспільства висувають нові вимоги до рівня професійної підготовки кваліфікованих робітників, конкурентоспроможних на вітчизняному і міжнародному ринках кваліфікованої праці робітничих кадрів, а це вимагає навчального впровадження у навчально-виробничий процес державних професійно-технічних навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій.

Учасники та гості тренінгу відзначили високий рівень підготовки заходу та подякували господарям навчального закладу Федику П.Д., Андрусишин Г.Т., Чорному С.О. за допомогу в його організації та гостинність.

Скочинська Галина

Нагору