Модернізація матеріально-технічної бази училища

Однією із найбільш затребуваних на сучасному ринку праці України є професія електрогазозварника. Виконання електрозварювальних робіт необхідне для функціонування різних галузей промисловості: машинобудування, будівництво, сільське господарство.
Сьогодення потребує формування нового сучасного, професійно-компетентного типу кваліфікованого робітника, здатного до творчого вирішення професійних завдань. Провідна роль у вирішенні даної проблеми покладена на педагогічних працівників професійно-технічних закладів освіти.
02 жовтня 2024 року на базі Тернопільського вищого професійного училища № 4 імені Михайла Паращука відбулася зустріч із IWE інженером ТОВ «Фроніус Україна» Юрієм Талабком, який представив технічні характеристики та особливості роботи зварювальних апаратів інверторного типу iWave 190i AC/DC та TransSteel 2700c. За допомогою цих зварювальних апаратів на уроках виробничого навчання здобувачі освіти за професією електрогазозварник набудуть професійних навиків та умінь у сфері зварювання кольорових металів, а також нержавіючих сталей.
Продукція бренду ТОВ «Фроніус Україна» щорічно отримує безліч нагород на міжнародних форумах і виставках, завдяки чому користується величезним попитом на будівельному ринку.
Проведений захід викликав значну зацікавленість педагогів, здобувачів освіти училища та пройшов в атмосфері відкритого спілкування, творчих дискусій та плідної співпраці.

IMG_0927

IMG_0928

IMG_0929

IMG_0930

Нагору