Віднині й повік на щиті

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої училищної родини.
17 серпня 2024 року перестало битися серце нашого друга та колеги, справжнього патріота, мужнього захисника України, старшого сержанта Костюка Анатолія Володимировича.

Анатолій народився 27.03.1975 року в м. Сандусс Латвійської республіки.
Навчався у Золотниківській середній школі, закінчив її, а потім став студентом Бережанського агротехнічного коледжу. У 1998 році вступив на навчання у Вінницький державний сільськогосподарський інститут.
У 1999 році почав свою трудову діяльність в Тернопільському вищому професійному училищі №4 імені Михайла Паращука на посаді завідуючого складом, а в 2002 році переведений на посаду майстра виробничого навчання.
У 2015 році, у зв’язку з оголошенням часткової мобілізації, змінив своє життя зі звичного, мирного на тривожне, сповнене небезпек, воєнне.
Був у гарячих точках, де велися запеклі бої, за що нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО» і медаллю «За оборону Рідної держави».
Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він з першого ж дня став на захист рідної країни.
За свою активну громадянську позицію, патріотизм, мужність та відвагу у 2022 році був нагороджений почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест», а у 2023 році «Почесною грамотою» Тернопільської обласної ради.

Анатолій був справжнім патріотом, не байдужим до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних, мав непохитну волю та велике серце.

Висловлюємо щирі співчуття матері, дружині і сину, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого Героя та розділяємо їх горе.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі…

Нехай душа загиблого Анатолія знайде вічний спокій, а його сім’я знаходить силу і тепло у спогадах про нього…

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Костюк Анатолій Володимирович

Нагору