вівторок , 25 червня 2024

Архів місяця: червня 2024

І знову непоправна втрата…

IMG-510e2047f6941a407bdf0204ea4034c4-V

На щиті повернувся з фронту до рідного дому наш випускник, боєць артвзводу Андрій Сагайдак з позивним «Механік». Він був чесний і відповідальний, завжди готовий до важкої роботи, спокійно, виважено і з посмішкою звершував свою справу у захисті України. Щиро співчуваємо сім’ї, близьким, знайомим захисника. Вічна слава, шана і пам’ять Герою!     FacebookTwitterGoogle+ Детальніше »

ВІТАЄМО ІЗ ЗАХИСТОМ ДИПЛОМНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ПРОФЕСІЇ АДМІНІСТРАТОР, ОПЕРАТОР З ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ ТА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

5

19.06.2024 року відбувся захист дипломних робіт у групі 31-АО, професія адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Теми дипломних робіт актуальні та досить різноманітні, всі вони мали дослідницький характер. Учні гідно представили свої напрацювання, підтвердили знання та вміння, отримані протягом трьох років навчання у Тернопільському вищому професійному училищі №4 імені Михайла Паращука. Члени державної кваліфікаційної комісії від щирого серця ... Детальніше »

«Вони – це наша віра у майбутнє, і їм під силу змінювати світ…»

3

Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. І наші випускники 35-СВ групи, на долю яких випало багато сумного: навчання під звуки повітряної тривоги, загрози ракетних обстрілів та тривалих відключень електроенергії довели, що вони вистояли, своєю щоденною працею підвищили свій професійний рівень, успішно захистили дипломні роботи і сьогодні стали кваліфікованими спеціалістами ІІІ розряду за ... Детальніше »

Крокуємо в майбутнє

4

18.06.2024 р. учні випускної групи № 32 CР складали державну кваліфікаційну атестацію за професією cтоляр (виробництво художніх меблів), реставратор пам’яток дерев’яної архітектури. На атестації були присутні директор ТВПУ-4 ім. М. Паращука Грищук І.М., заступник директора з НВР Дика О.Л., старший майстер Чорний С.О., майстер виробничого навчання Гешта В.І. та голова комісії Грицак В.Д. Учні захистили кваліфікаційну пробну роботу, пройшли поетапну ... Детальніше »

Підкорювачі знань

1

13 червня 2024 року в училищі проходив інтелектуальний квест «Підкорювачі знань» серед здобувачів освіти груп №11 АО, №21 АО, №24 А СЕ, №24 Б СЕ, №25 СВ. Упродовж квесту командам потрібно було обійти сім локацій, де їх чекали завдання з історії України, української мови, української і зарубіжної літератур, географії, біології і захисту України. Учасники заходу були заряджені на перемогу і ... Детальніше »

Знову болить i знову втрaчaємо нaйкрaщих…

Луців

12 червня, перебуваючи в лікарні, від тяжкої хвороби помер Захисник України, солдат 107-ої реактивної Кременчуцької бригади, випускник нашого училища 2003 року Андрій Луців. Він був світлою та чуйною людиною, справжнім українським патріотом. Він завжди приходив на допомогу й не відмовляв у підтримці. З сумом i гiркими сльозaми нa очaх приносимо глибокi спiвчуття сiм’ї зaгиблого, родичaм, знaйомим. Низький уклін захиснику України, ... Детальніше »

Вечір романсів

IMG-3164daca4f77973094b53f7fd1402887-V

11 червня 2024 року здобувачі освіти та вихователі нашого училища відвідали Тернопільську обласну філармонію, де проходив вечір романсів «Солоспіви». Романс – один з улюблених різновидів пісні, що віками зберігає свою мелодійність. Він вишуканий і шляхетний, завжди був і залишається популярним на небосхилі пісенної творчості нашого народу. Кожна музична композиція у виконанні артистів філармонії тонко і чутливо обрамлена поезією Ліни Костенко, ... Детальніше »

Нагору