вівторок , 25 червня 2024

Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти

29 травня 2024 року у нашому училищі відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему «Організація роботи з особами з особливими освітніми потребами у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в сучасних умовах».

Засідання секції відкрив директор закладу Іван ГРИЩУК, який акцентував увагу присутніх на важливості обміну досвідом з питань виховної роботи та впровадження інклюзивного навчання в закладах П(ПТ)О в умовах сьогодення.

Методист НМЦ ПТО у Тернопільській області Микола ФУКА ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням отримання освіти особами з особливими освітніми потребами та особливостями створення інклюзивного освітнього середовища у закладах П(ПТ)О.

Також з важливими питаннями виховної роботи виступили заступниця директора з навчально-виховної роботи Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука Ірина БІЛИК, методистка Людмила ВІВЧАРИК та психологиня закладу Наомі-Еліастра КАРПЕЦЬ.

Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти пройшло в конструктивній, діловій та доброзичливій атмосфері.

1

2

3

4

5

Нагору