понеділок , 29 квітня 2024

Позитивна самооцінка як передумова життєвого успіху

03.04.24 у групі 35-СВ практичний психолог провела тренінгове заняття на тему: «Позитивна самооцінка як передумова життєвого успіху».
Самооцінка відіграє надважливу роль у житті кожної людини. Адже, маючи адекватну хорошу самооцінку, відповідно приймаючи себе та відчуваючи любов до самого себе, ми здатні любити і інших; здатні налагоджувати ефективну комунікацію, рухатись у напрямі до своїх цілей та відчувати себе впевнено.
Разом із здобувачами освіти з’ясували, що суть поняття «самооцінка» полягає у тому, як людина оцінює себе, власні якості, рівень своєї успішності відповідно до свого досвіду. Шляхом «мозкового штурму» обговорили особливості 3-ох рівнів самооцінки: високого, заниженого та адекватного. За допомогою методу рольової гри учні в режимі театральної сценки продемонстрували засвоєні знання та змогли змоделювати поведінку людей з різним рівнем самооцінки. Окрім цього, дискутували про те, яким чином впливає самооцінка на різноманітні сфери життя людини, і як її скорегувати, якщо у цьому є потреба.

1

2

3

Нагору