РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ ПРЕСТИЖНІ І ЗАТРЕБУВАНІ НА РИНКУ ПРАЦІ

22.02.2024 р. учні групи № І (ІІ)-Б СЕ складали державну кваліфікаційну атестацію за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник.
Головою комісії був директор торгової мережі козацької фабрики ковальства “ВІГО” Блаженко І.Р., на іспиті були присутні директор ТВПУ-4 ім. М. Паращука Гришук І.М., заступник директора з НВР Дика О.Л., старший майстер Чорний С.О., викладач професійно-теоретичної підготовки Сойка В.Б., майстер виробничого навчання Дюк В.Р.
Учні захистили кваліфікаційну пробну роботу і здобули відповідний рівень підготовки, що відповідає вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника даної професії. Здобувачі освіти виконали дипломні роботи та презентації до них, добре підготувалися до захисту, чітко і впевнено відповідали на додаткові запитання членів комісії.
Члени державної кваліфікаційної комісії відзначили, що учні володіють високим теоретичним рівнем знань та відповідними практичними навиками та вміннями, виявили професійну грамотність відповідно до їх кваліфікації. Варто відзначити виступи учнів: Войнова Віталія, Галушки Дениса, Дмитроци Дем’яна, Оноприєнка Владислава, Табаса Владислава, Хемія Романа, Шведа
Юрія та інших.
Вітаємо випускників групи із успішним складанням державної кваліфікаційної атестації та щиро хочемо побажати: здійснення задумів, втілення мрій, незабутніх вражень та всього найкращого у їхньому самостійному житті. Успіхів та щасливої життєвої дороги під мирним небом України!

1

2

IMG_20240223_151052_677

Нагору