Час і досі не загоїв рану…

15 лютого 2024 року у Тернопільському парку Національного відродження відбувся мітинг-реквієм, приурочений річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
У заході взяли участь військовослужбовці, представники громадськості та міської ради, а також учні групи №14 А СЕ Тернопільського вищого професійного училища №4 імені М.Паращука зі своїм наставником, воїном-інтернаціоналістом – Назаром Володимиром Павловичем, який 3 роки проходив військову службу в Демократичній Республіці Афганістан і за бойові заслуги був нагороджений медаллю «За відвагу».
На жаль, Україна  знову переживає  тяжкі часи.  Найкращі сини  нашої держави  стали на захист  кордонів своєї Батьківщини.  Не залишились осторонь цих  подій і воїни-інтернаціоналісти. Проявляючи справжній військовий  вишкіл, бойовий досвід  та навички  вони знову захищають землі, але вже своєї Батьківщини.
На честь світлої пам’яті  тих, хто віддав  своє життя у Афганській війні, а також тих, хто загинув захищаючи Україну, її територіальну цілісність та суверенітет під час російсько-українсьої війни, присутні поклали квіти, схилили голови  та вшанували  їх хвилиною  мовчання.
Низький уклін вам, воїни!
Слава Україні!

1

3

2

Нагору