понеділок , 29 квітня 2024

Вітаємо переможців

У жовтні – грудні 2023 року проводився обласний конкурс на кращий навчальний проєкт з предмета «Захист України» розділу «Основи медичних знань» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, у якому взяли участь 11 навчальних закладів нашої області.

Високий рівень науковості проєкту, що орієнтований на успішне оволодіння невідкладними заходами, що спрямовані на врятування та збереження життя і здоров`я людини при невідкладних станах, різних видах ушкоджень мирного та військового часу, надання домедичної допомоги на полі бою продемонстрували здобувачі освіти нашого Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. М. Паращука Ірина Іщук, Діана Паливода, Діана Ковальчук і відповідно були нагороджені Дипломом І ступеня.

Керівником і координатором навчального проєкту є викладач-методист, відмінник освіти України Нижник Галина Петрівна.

Сьогодні, в умовах агресії, наші здобувачі освіти вчаться бути сильними, навчаються вчасно і якісно надавати домедичну допомогу, адже кожен розуміє, що наша перемога – у єдності та спільній праці всіх українців та розумінні, що основи тактичної медицини повинні пройти всі.

1

2

3

Нагору