Математика – довкола і всюди!

Математика оточує нас всюди. Завдяки їй ми вирішуємо безліч питань у повсякденному житті. Мало хто замислювався, що математика з нами із перших днів і аж до кінця життя. Тому вивчення математики є невід’ємною частиною буття кожної людини.
29 листопада 2023 року викладач математики Олександра Плисюк провела відкритий урок з математики на тему “Розв’язування типових задач за темою «Паралельність площин». Самостійна робота” у групі №11-АО. Урок був нестандартним, у формі гри «Математичний турнір». Це стимулювало творчість викладача і його вихованців, створювало сприятливі умови для співпраці учнів один з одним і з викладачем. Одним з ефективних засобів, що поєднував навчальну, розвиваючу і виховну функції, була дидактична гра. До участі в такій грі були залучені всі учні групи. При підготовці до уроку учні самостійно підбирали матеріал з теми «Паралельність площин». Представили його у вигляді мультимедійної презентації. Пошукові завдання і проблемні запитання сприяли глибокому засвоєнню матеріалу, позитивному емоційному настрою учнів.
Закріплення знань відбулось у формі розв’язування прикладних задач, більшість вправ виконувалися в парах. Урок пройшов на високому професійному рівні, в результаті – кожен учень зумів успішно виконати самостійну роботу, отже, мета уроку досягнута.

0

1

2

3

4

5

7

6

Нагору