п`ятниця , 3 травня 2024

СЛЮСАР З РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ – ПРЕСТИЖНО І АКТУАЛЬНО

Професія слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів вимагає багато вмінь, навичок, знань та певних особистих якостей. Майбутній автослюсар повинен відповідально та сумлінно ставитись до вивчення влаштування автомобіля та всіх його механізмів.
У сучасних соціально-економічних умовах розвитку України відчувається велика потреба в професійно-компетентних конкурентоспроможних робітниках, а саме: слюсарях з ремонту колісних транспортних засобів.
19 жовтня 2023 року у місті Збаражі на базі Державного навчального закладу «Тернопільський коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбувся ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів закладів професійної (професійної-технічної) освіти з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.
Мета конкурсу – підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, розвитку творчої активності здобувачів освіти, поглиблення знань з сучасних виробничих технологій у сфері побутового обслуговування відповідно до державних стандартів професійної (професійно-технічної) освіти.
Наш навчальний заклад представив учень групи 1(І)-СЕ Сорочак Сергій (майстер виробничого навчання Скочинський Василь Дмитрович). Учасники виконували програму конкурсу, яка передбачала розв’язання тестів та практичне завдання.
За результатами конкурсу учень Сорочак Сергій здобув призове ІІ місце та нагороджений дипломом другого ступеня та цінним подарунком.
Вітаємо Сергія та його керівника, майстра виробничого навчання Скочинського Василя Дмитровича, з перемогою! Бажаємо здійснення творчих задумів, професійних досягнень, удосконалення умінь та навиків!

0

1

2

Нагору