п`ятниця , 19 квітня 2024

Добре того навчати, хто хоче усе знати

01 листопада викладач Василик Р.Я. провів відкритий урок з професійно-теоретичної підготовки у групі № 3 (ІІ) – СТ за професією укладальник підлогових покриттів на тему: «Технологія укладання еластичних підлогових покриттів відповідно до технологічних карт».
На етапі проведення актуалізації знань у формі тестових завдань, усного опитування учні показали знання попередньо вивчених тем.
Використання мультимедійних технологій дозволило викладачу вдало провести мотивацію навчальної діяльності, створивши проблемну ситуацію за допомогою відео про гаряче зварювання лінолеуму. Мотивації навчальної діяльності сприяв і девіз уроку «Добре того навчати, хто хоче усе знати».
У ході уроку викладач продемонстрував майстер-клас з укладання лінолеуму. Учні з цікавістю спостерігали за алгоритмом послідовності операцій, а деякі навіть спробували закріпити нові прийоми роботи практично. Окремо було наголошено на правилах безпеки праці під час укладання лінолеуму.
Учні отримали усі необхідні знання для реалізації умінь і навичок при укладанні лінолеуму.
Педагоги, які були присутні на уроці, зазначили високий рівень засвоєння учнями нового матеріалу та майстерності викладача.

1

2

3

4

5

6

7

Нагору