вівторок , 23 квітня 2024

ПротиДій торгівлі людьми!

27 жовтня 2022 року в рамках проєкту “Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області” представниця і тренерка “ТМЖК Відродження нації” Ольга Горошко провела з учнями нашого училища інфотренінги з безпечної міграції, безпечного працевлаштування за кордоном і в Україні та протидії торгівлі людьми.

У ході тренінгу слухачів ознайомили з поняттям «торгівля людьми», видами торгівлі, як розпізнати небезпеку, особливо у військовий час, хто потрапляє у групу ризику, та як можна цього уникнути, як поводитися у разі небезпеки та як з’ясувати, що людина потрапила у пастку. Разом з тренеркою пройшли онлайн-гру з пошуку роботи за кордоном. Також учасники заходу отримали пам’ятки із телефонами гарячих лінії.

Після тренінгу учні висловили щиру подяку та наголосили, що це один із заходів, який не лише надав вичерпну інформацію на визначену тему, але й стимулював активність та зміну позицій щодо ситуації торгівлі людьми, власну роль в її попередженні.

11

22

33

44

55

66

Нагору