вівторок , 19 березня 2024

Перший крок до обраної професії

Навчайтеся й, коли прийде час,
прикладете засвоєне до справи
хіба це не прекрасно!

Конфуцій

Щодня нам постійно доводиться стикатися з різними видами автотранспорту: чи то особистий автомобіль, чи громадський транспорт. За усіма потрібен професійний і своєчасний догляд. Боротьба за продовження життя автомобілів, утримання їх у належному технічному стані, безпека роботи водіїв, надійність експлуатації — це завдання слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів. Саме
тому у нашому навчальному закладі навчаються майбутні фахівці даного напрямку.
Учні з перших днів навчання крок за кроком стають спеціалістами своєї справи. І вже 22 жовтня в групі 15-СВ, яка навчається за професією слюсар з ремонту  колісних транспортних засобів викладач Іщук О. С. провела відкритий урок із спецтехнології на тему: «Будова та робота системи рідинного охолодження». На уроці були присутні заступники директора, викладачі, майстри виробничого навчання.
Для формування професійних знань, умінь та навичок учнів з будови системи охолодження двигунів, визначення призначення основних елементів системи охолодження та застосування охолоджувальних рідин Ольга Святославівна
використала презентацію, це сприяло якнайширшому розкриттю теми уроку, активізувала пізнавальної діяльність учнів.
Під час змішаного навчання ми постійно застосовуємо комп’ютерні технології. На уроці проводилося тестування в середовищі Google Forms, яке дозволило швидко і якісно провести оцінювання із одночасним аналізом відповідей в умовах реального часу. Такий підхід до перевірки знань сподобався учням. На закріплення вивченого матеріалу учні розв’язували кросворд. Учень групи Сало Вадим підготував інформаційно-пошуковий проєкт на тему: «Чи має місце система охолодження в електромобілях».
У майбутньому, не залежно від того, чи будуть працювати наші учні за професією, чи стануть звичайними водіями, знати і усувати незначні несправності в автомобілях зобов’язаний кожний, і це прекрасно!

зображення_viber_2022-10-31_11-46-36-913

зображення_viber_2022-10-31_11-46-01-984

зображення_viber_2022-10-31_11-46-20-143

зображення_viber_2022-10-31_11-46-11-634

 

Нагору