«Тепер належить їм майбутнє України»

Тепер належить їм майбутнє України,
І їм долати сходинки життя.
Вони – надія наша й наша зміна,
Вони – це наше світле майбуття.

21 червня 2022 року в Тернопільському вищому професійному училищі №4 імені М.Паращука пройшла підсумкова державна кваліфікаційна атестація для учнів групи №34-А СЕ за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електргазозварник. На жаль, у зв’язку із військовим станом, захист дипломних робіт проходив в режимі онлайн, але учні показали високий рівень вмінь та професійної майстерності. Ми впевнені, що весь свій талант, всі свої знання і енергію буде направлено в русло, щоб відбудувати нашу неньку Україну та зробити її сильною і процвітаючою.
Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє, і наші випускники, на долю яких випало багато сумного: СOVID -19, карантин, масковий режим, дистанційне навчання, і найстрашніше – війна довели, що вони вистояли, своєю щоденною працею підвищили свій професійний рівень і сьогодні стали кваліфікованими спеціалістами.
Пам’ятаємо, заради мирного і щасливого майбутнього зараз на фронті гинуть наші батьки, найкращі сини і дочки нашої країни, і тому ми обов’язково переможемо в цій війні.

Душа болить і серце наше плаче,
Що мирні дні в минулому лишились.
Та ми нескорені і серце в нас гаряче,
Усьому світу мужністю відкрились.

зображення_viber_2022-06-23_22-01-00-372

зображення_viber_2022-06-23_22-01-00-198

Захист дипломів_1

Захист дипломів_6

Захист дипломів_9

Захист дипломів_13

Нагору