Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.
Новий девіз Всесвітнього дня охорони праці 2022: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я». Як і в усьому світі, в Україні з урахуванням цієї теми розроблено план заходів із відзначення Дня охорони праці.
З цієї нагоди  в ТВПУ№4 ім. М. Паращука проводилися відповідні  заходи. Їх мета: ознайомлення учнів з нормативно-правовими документами, спрямованими на захист життя, здоров’я та працездатності людини під час роботи, показати можливі ризики та наслідки порушення вимог безпеки, а також виховання шанобливого ставлення до всіх професій.
Цьогоріч здобувачі освіти дистанційно долучилися до проведення  заходів щодо відзначення Всесвітнього дня охорони праці. Було проведено тренінг «Як підлітку справитись з емоціями», надано ряд рекомендацій, як не впасти в паніку, контролювати свої емоції, стабілізувати свій стан, а також учнів ознайомлено з новими правилами нашого часу для того, щоб почувати себе в безпеці. Також в групах проведено дистанційний урок “Всесвітній день охорони праці”,   на якому ознайомлено учнів з поняттям «охорона праці», з
історією виникнення Дня охорони праці, з основними завданнями Міжнародної організації праці, ризиками та наслідками порушення вимог безпеки, особливо під час пандемії та в умовах військового стану.1523883995_1523349503_2018-04-10_11h36_19

Нагору